Strana: (2) 1 [2]  ( Skoci na prvi neprocitani post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

» Smesni Textowi
el_chupacabra
Poslat: Jul 19 2008, 12:36 PM
Quote Post

Aktivnost
**

Grupa: Urednici
Uclanio se: 5-February 08
Clan broj: 3

^ Bolji moj. :D

Rodi se dete, i cim je izaslo iz stomaka rece: -Dajte mi kompjuter, moram da pisem programe. Vide doktori da je dete inteligentno, i izvade mu pola mozga. Dete se osvesti i rece: -Dajte mi digitron, moram da racunam... I doktori mu izvade i drugu polovinu mozga, i cim se dete osvestilo rece: -Sta je, sta me gledate picke? Vadite bre licne karte!
PMEmail Poster
ugac
Poslat: Aug 25 2008, 06:50 PM
Quote Post

Aktivnost

Grupa: Administratori
Uclanio se: 4-February 08
Clan broj: 1

pun krug ...

Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo tjedan dana na službeni put u inozemstvo..."
Sekretarica po povratku kući obavještava muža: "Dragi, moram sa šefom na službeni put na tjedan dana, moraćeš se sam brinuti o sebi..."
Muž obavještava svoju ljubavnicu: "Moja žena putuje na tjedan dana, provešćemo to vrijeme zajedno..."
Ljubavnica obavještava svog učenika kome daje satove iz matematike: "Bit ću jako zauzeta, imam puno posla i pauzirat ćemo tjedan dana..:"
Učenik sav sretan obavještava svoga djedu: "Djedice moj, bit ću slobodan tjedan dana i nemam satove matematike, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..."
Djeda (direktor kompanije) ponovno zove svoju sekretaricu: "Plan je promijenjen, moj unuk me moli da provedemo vrijeme zajedno. Putovat ćemo drugi put..."
Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odložen..."
Muž zove ljubavnicu: "Nećemo moći ovaj tjedan, žena je odložila put..."
Ljubavnica zove učenika: "Nastave će ipak biti kao i obično..!"
Učenik zove djedu: "Djedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu ti praviti društvo..."
Djeda zove svoju sekretaricu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ovaj tjedan. Spremaj stvari..."
PMEmail PosterMSN
HAD
Poslat: May 25 2009, 01:22 PM
Quote Post

Aktivnost
*

Grupa: Članovi
Uclanio se: 24-May 09
Clan broj: 88

'' Ako u filmu ližete sisu, zakonom je zabranjeno za mlađe od 17. Ali ako sisu odsečete sekirom, fim je dozvoljen za sve uzraste. '' - Džek Nikolson

PMEmail PosterUsers WebsiteYahooMSN
0 Korisnika cita ovu temu (0 Posetilaca i 0 Anonimnih korisnika)
0 Clanova:

Topic OptionsStrana: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Lo-Fi Version
   Script Execution time: 0.9738    11 queries used    GZIP ukljucen
Vasa poslednja akcija bila je na: A minute ago