| Strana: (2) 1 [2] ( Skoci na prvi neprocitani post ) | ![]() ![]() ![]() |
» Smesni Textowi
| el_chupacabra |
Poslat: Jul 19 2008, 12:36 PM
|
![]() Aktivnost ![]() ![]() Grupa: Urednici Postova: 75 Uclanio se: 5-February 08 Clan broj: 3 |
^ Bolji moj. :D
Rodi se dete, i cim je izaslo iz stomaka rece: -Dajte mi kompjuter, moram da pisem programe. Vide doktori da je dete inteligentno, i izvade mu pola mozga. Dete se osvesti i rece: -Dajte mi digitron, moram da racunam... I doktori mu izvade i drugu polovinu mozga, i cim se dete osvestilo rece: -Sta je, sta me gledate picke? Vadite bre licne karte! |
| ugac |
Poslat: Aug 25 2008, 06:50 PM
|
![]() Aktivnost ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratori Postova: 196 Uclanio se: 4-February 08 Clan broj: 1 |
pun krug ...
Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo tjedan dana na službeni put u inozemstvo..." Sekretarica po povratku kući obavještava muža: "Dragi, moram sa šefom na službeni put na tjedan dana, moraćeš se sam brinuti o sebi..." Muž obavještava svoju ljubavnicu: "Moja žena putuje na tjedan dana, provešćemo to vrijeme zajedno..." Ljubavnica obavještava svog učenika kome daje satove iz matematike: "Bit ću jako zauzeta, imam puno posla i pauzirat ćemo tjedan dana..:" Učenik sav sretan obavještava svoga djedu: "Djedice moj, bit ću slobodan tjedan dana i nemam satove matematike, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..." Djeda (direktor kompanije) ponovno zove svoju sekretaricu: "Plan je promijenjen, moj unuk me moli da provedemo vrijeme zajedno. Putovat ćemo drugi put..." Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odložen..." Muž zove ljubavnicu: "Nećemo moći ovaj tjedan, žena je odložila put..." Ljubavnica zove učenika: "Nastave će ipak biti kao i obično..!" Učenik zove djedu: "Djedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu ti praviti društvo..." Djeda zove svoju sekretaricu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ovaj tjedan. Spremaj stvari..." |
| HAD |
Poslat: May 25 2009, 01:22 PM
|
![]() Aktivnost ![]() Grupa: Članovi Postova: 12 Uclanio se: 24-May 09 Clan broj: 88 |
'' Ako u filmu ližete sisu, zakonom je zabranjeno za mlađe od 17. Ali ako sisu odsečete sekirom, fim je dozvoljen za sve uzraste. '' - Džek Nikolson
|
0 Korisnika cita ovu temu (0 Posetilaca i 0 Anonimnih korisnika)
0 Clanova:
Strana: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |

Script Execution time: 0.9738
11 queries used
GZIP ukljucen